Podižemo standarde!

Evo prilike da se upoznamo Radujemo se što skorijoj saradnji na obostrano zadovoljstvo!

Naše preduzeće - Ko smo mi?

DE-KI plast je jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih PVC sistema za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sistema.
Mi spajamo enterijer i eksterijer svih vrsta objekata, našim tehnički preciznim proizvodima koji postavljaju standarde u pogledu kvalietete, funkcionalnosti i pouzdanosti. Ono što nas razlikuje je naš kreativni inžinjering. Naš uspeh leži u tome što sve projekte radimo izuzetno dobro, kvalitetno, sa optimalnim rokom i najboljom garancijom.
Od početka rada firme insistiramo na:
- kvalitetu materijala koji ugrađujemo u naš proizvod
- kvalitetu izrade proizvoda
- poštvanju klijenata i dogovorenih rokova

Naša stručnost - Rezultat mnogo godina iskustva pojedinaca okupljenih u odličan tim!

Možemo se osvrnuti na više od 10 godina iskustva u industriji plastičnih masa. Naša fabrika pokriva ceo spektar vrednosti-od dizajna, preko razvoja, a pa sve do ekstruzije i dorade.
Kroz intenzivni istraživački rad i godine iskustva u mogućnosti smo da proizvede inovativna rešenja, kao što je naš novi drveno-plastični kompozit, Tvinson. Svi naši građevinski proizvodi su jednostavni za rukovanje i postavljanje i zahtevaju gotovo nikakvo održavanje.
Mi našim kljent pomažemo stvoriti svoj sopstveni individualni stil i ostvarenje svojih životnih snova. Bezvremenost dizajna i dugovečnost našeg proizvoda garantuje vek trajanja preko 10 godina. Oslanjamo se na dugoročne partnerske odnose i uzajamno poverenje kako bi se stvorio zdrav i održiv okolinu za naše klijente i naše zaposlene.

Naš cilj - Vrhunski kvalitet

Podsticaji za stvaranje naših proizvoda preuzeti su sa područja dizajna, arhitekture i ekologije. Službeno utvrđeni standardi kvaliteta samo su minimalni zahtevi koje moraju ispunjavati sva rešenja. Naš je cilj ne samo da zadovolji današnje zahteve kupaca, nego i one koji se nalaze pred nama u budućnosti.
DE-KI plast proizvodi prolaze niz testova za praćenje snage materijala, preciznosti, proizvodne tolerancije i završne kvaliteta. Koristeći digitalna 2D merenja i ručna 3D merenja kontinuirano proveravamo kvalitet.

Naš pristup - Održiva i sigurna budućnost

Mi pomažemo našim klijentima u stvaranju održivog i energetski visoko efikasnog doma. Naši proizvodi su jednostavni za negu i izdržljivi, sa izvrsnim vrednostima toplotne izolacije. Svi proizvodi imaju izvrstan učinak na životnu sredinu i na kraju životnog veka mogu se 100% reciklirati.
Na dobrovoljnoj osnovi, proizvodimo prozorske profile isključivo sa bezolovnim stabilizatorom baziranom na osnovu kalcijuma i cinka. Osim toga, mi smo aktivni u kampanji za reciklažu PVC prozora.

Naši partneriMožete pratiti aktivnosti i družiti se sa nama i na socijalnim mrežama, tamo Vas čekaju neka iznenadjenja!