Podižemo standarde!

Segmentna garažna vrataUlepšajte izgled, izaberite ekonomična garažna vrata i osigurajte dom svom automobilu


Segmentna i garažna vrataGaražna vrata su važna kupovina koja zahteva od vlasnika da razmotri brojne faktore pre donošenja odluke o kupovini. Prvo, moraju da se odluče za vrstu garažnih vrata, što obično zavisi od veličine garaže ili prilaza kuće. Zatim, vlasnici moraju da razmotre daljinski upravljač, bezbednost, sigurnost, materijal i garantne uslove, pored svih ostalih faktora kupovine. Svaka izabrana funkcija utiče na konačnu cenu garažnih vrata, ali vlasnici treba da se fokusiraju više na funkcijama nego konačnom troškova. To je preventivno i početno ulaganje na vreme, jer kasnije zbog toga troškovi održavanja mogu daleko nadmašiti početnu investiciju nad vekom trajanja garažnih vrata.

Elegantna automatska segmentna vrata otvaraju se vertikalno naviše. Na taj način dobijate više mesta unutar i ispred garaže - i plus imate kompletno slobodan prolaz. Segmentna vrata odgovaraju uvek - bez obzira da li je Vaš otvor za garažu pravougaoni ili ukošen, sa segmentnim ili polukružnim svodom. I upravo zbog toga su veoma prikladna za naknadnu adaptaciju.

Deki-Plast garažna i segmentna vrata


Oblici garažnih - segmentnih vrata

Izaberite iz naše ponude vrata po želji i obliku, sve mogućnosti su Vam na raspolaganju, kao i sveobuhvatne informacije i naravno mi ćemo Vas posavetovati pri izboru.
Naša garažna vrata se odlikuju lamelama u istoj visini i kanalima koji su u ravni i ravnomerno rasporedjeni. Lamele su perfektno oblikovane, tako da prelazi ostaju praktično nevidljivi kada su vrata zatvorena. Po želji imate na raspolaganju i praktična bočna vrata sa kanalima u ravni istog izgleda kao garažna segmentna vrata. To potvrdjuje visok kvalitet izrade gradjevinskih delova.


Koje su odlike naših garažnih i segmentnih vrata?

  1. 1. Lagani, tih i nesmetan hod - operativnost
  2. 2. Odlična zaštita od neovlašćenog pristupa i provale - zaštita
  3. 3. Automatski sistem kočenja prilikom nailaska na prepreku - bezbednost
  4. 4. Maksimalna operativna pouzdanost uz minimalan napor - pouzdanost
  5. 5. Specijalno dizajnirane poluge ležajevi omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje - lakoća korišćenja

Deki-Plast garažna i segmentna vrata


Izbor paleta boja i završnog dizajna

Kako to izgleda na terenu i koje su cene garažnih vrata?

Garažna i segmentna vrata koja smo ugradili možete pogledati u GALERIJI RADOVA u odeljku SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

Deki-Plast katalog garažnih i segmentnih vrata


Nadamo se da smo Vam pomogli pri izboru, za sve ostalo Vam stojimo na raspolaganju.
Naravno, za cene i detaljne informacije kontaktirajte nas putem maila ili telefonom pa ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje!Možete pratiti aktivnosti i družiti se sa nama i na socijalnim mrežama, tamo Vas čekaju neka iznenadjenja!